Как очистить дом с помощью молитвы

Чтобы избавиться от нечистой силы в доме надо взять кадило (можно купить в церковных и монастырских лавках) положить уголек, на него ладан и зажечь. Читать молитву “Честному Кресту” (Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь) и окуривать помещение, начиная от двери придерживаясь левой стороны. Во время церемонии зажгите свечи во всех комнатах в самой большой – три, в других одна – две свечи. Не забудьте про ванну, коридор и туалет. Обязательно выключите телефоны, дверной звонок, чтобы никто не помешал совершению ритуала, двери и окна должны быть закрыты. Когда закончите церемонию, откройте двери, окна, форточки так, чтобы протянул сквозняк, когда дым начнет покидать помещение, говорить фразу: “Пусть с этим дымом уйдет из дома всё плохое: несчастье, болезни, невезения, колдовства, проклятия! Пусть с этим дымом уйдет всякая нечисть, всё хорошее останется!” Теперь можете закрыть окна и двери. Для защиты дома, над входной дверью повесить заговоренный можжевельник и жгучий красный с молитвой

«ЖИВЫЕ ПОМОЩИ»,  Псалом 90

«Живые в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речёт Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое. Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит мя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его.

Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящий, от сряща и беса полуденнаго. Падёт от страны Твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очйма твойма смотриши, и воздаяние грешников узрищи. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему: яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовёт ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое»  (для окуривания помещения также подойдет сушеный можжевельник).